067 510 40 33
      056 732 3 347

Не смогли дозвониться?
Пн-Вс с 08:00 до 20:00
Ваша корзина: 0 товаров
Ваша корзина: 0 товаров

Шина Triangle TL612 - визнана найкращою моделлю для фронтальних навантажувачів

Шини Triangle добре відомі та визнані в усьому світі, попри те, що виробляються в Китаї. Залежно від типорозміру їх використовують для встановлення на спецтехніку. Варто зазначити, що TL612 були спеціально розроблені для того, щоб різні організації могли використовувати їх у складних і навіть жорстких умовах експлуатації. Зазвичай вони незамінні для роботи в місцевості, де дорожнє покриття вирізняється підвищеною кам'янистістю, рихлістю і наявністю інших не менш агресивних перешкод, що сильно впливають на протектор. Чим завоювали популярність і чому вони так популярні серед вітчизняних споживачів? Про це ви дізнаєтеся далі в статті.

Основні особливості, якими володіють шини Triangle TL612

Шини Тріангл неспроста настільки популярні, популярність ґрунтується на деяких особливостях:

  • малюнок протектора ненаправлений, до того ж оптимізований за допомогою точних комп'ютерних розробок і моделювання, що свідчить про хороші тягово-зчіпні показники на будь-якому дорожньому покритті;

  • протекторні блоки розташовані не надто близько один до одного, тому шини здатні самоочищатися;

  • завдяки конструктивним особливостям і хвилеподібній формі блоків знижено показники опору кочення;

  • до складу суміші для виготовлення шин входять спеціальні компоненти, завдяки чому шини більш стійкі до різних механічних пошкоджень, проколів тощо.

Варто зазначити, що тут перераховані далеко не всі особливості гуми, проте ми постаралися виділити найбільш значущі з них. Крім цього, шини мають інші не менш важливі характеристики.

Бездоганні показники прохідності

Розробка шин спочатку була націлена на виробництво виробів, призначених для використання на будівельних об'єктах і в кар'єрах, тому вона оснащена високими великими блоками. Конструкція шини досить жорстка, блоки розташовуються по всьому протектору поперечно. Завдяки таким конструктивним особливостям TL612 забезпечує фронтальним навантажувачам і кар'єрним самоскидам відмінну прохідність, стійкість і бездоганне зчеплення.

Низький опір кочення

З огляду на те, що експлуатація шин передбачена переважно на об'єктах, де дороги повністю відсутні, виробникам вдалося знайти вихід і випустити модель, яка менш схильна до опору кочення. Таким чином техніка додатково забезпечує більш економічну витрату палива (що актуально для техніки спеціального призначення).

Висока міцність

Ґрунтуючись на спеціалізації цих шин важлива не тільки вартість виробу (хоча це також важливий аспект), а й міцність. Показники міцності говорять про те, наскільки довго шина може залишатися придатною для використання. Варто зазначити, що для досягнення високих показників міцності TL612 оснащена металевим кордом, а також має високий коефіцієнт шаровості. Залежно від типорозміру шаровість може варіювати від 12 до 32PR.

Висновок

Шина — це основний елемент, призначений для руху будь-якого автомобіля, без якого колесо не зможе виконувати свої основні обов'язки. Особливо важливо відповідально підійти до вибору вантажних шин, оскільки їх експлуатація здійснюється в більш складних умовах. Для того, щоб спецтехніка мала бездоганні показники зчеплення на будь-якому дорожньому покритті важливо правильно вибрати шини. Модель Triangle TL612 повністю відповідає всім висунутим до них вимогам, завдяки чому обґрунтовано посідає провідне місце з продажу в Україні.

"Маркет Колесо" - пропонуємо тільки якісні шини провідних світових виробників.

 

← Предыдущая Следующая →