067 510 40 33
      056 732 3 347

Не смогли дозвониться?
Пн-Вс с 08:00 до 20:00
Ваша корзина: 0 товаров
Ваша корзина: 0 товаров

Бренд Toyomoto

Модель TRANS 216: Ця модель призначена для установки на причеп. Вона підходить для перевезення вантажів на середні та дальні відстані по асфальтованих та комбінованих дорогах. TRANS 216 добре працює на високих швидкостях, має високу стійкість до зношування і високу вантажопідйомність.

Модель TRANS 221: Ця модель є тяговою і призначена для використання на автомагістралях і асфальтованих дорогах. Вона має спеціальні канавки для відведення води і відмінну керованість на дорозі.

Модель TRANS 228: Ця модель призначена для використання на рульових осях автобуса і підходить для використання на автомагістралях, міських дорогах і загальнодоступних дорогах. Вона має високу стійкість до зношування, добре зчеплення з дорогою і високу стійкість до проколів завдяки міцному ободу і вдосконаленому дизайну покришки.

Модель TRANS 231: Ця модель є тяговою і призначена для використання на загальнодоступних дорогах, в режимі змішаного руху та на великі відстані. Вона має легку керованість, відмінну стійкість до стирання при гальмуванні і високу вантажопідйомність.

← Предыдущая Следующая →