067 510 40 33
      056 732 3 347

Не смогли дозвониться?
Пн-Вс с 08:00 до 20:00
Ваша корзина: 0 товаров
Ваша корзина: 0 товаров

Шины для грузовых автомобилей и автобусов

Вантажні шини призначені для вантажного транспорту: автобуси, тягачі, техніка спеціального призначення, причепи, вантажівки тощо. З огляду на те, що ці машини регулярно експлуатуються, деякі з них навіть у доволі складних умовах (вага машини+вага вантажу), - до вибору покришок необхідно поставитися вкрай обачно. Обираючи шини для вантажних автомобілів і автобусів, особливу увагу слід приділити подальшим умовам експлуатації:

  • кліматичні умови;

  • дорожнє покриття та стан його поверхні;

  • характер перевезень, їхня частота і максимальна вага вантажу, що перевозиться.

Спеціалізований інтернет-магазин "Маркет Колесо" пропонує своїм клієнтам понад тисячу різновидів шин для вантажних автомобілів і автобусів, які відрізняються:

  • типорозміром — діаметр, ширина, висота профілю;

  • сезонністю — всесезонні, зимові, літні;

  • застосовністю — ведуча, рульова, універсальна тощо.

Переваги вибору шин для вантажівок і автобусів в інтернет-магазині Маркет Колесо

У цій галузі ми спеціалізуємося на продажах шин для різних машин протягом шести років. За цей час ми стали офіційними імпортерами продукції цієї категорії багатьох провідних світових виробників. Нам довіряють, тому що ми забезпечуємо тільки якісними та зносостійкими покришками перевірених брендів, і не пропонуємо дешеві низькоякісні продукти. Крім того, ми стежимо за новинками ринку, регулярно поповнюємо наявний асортимент, і встановлюємо на всі товари найбільш доступні ціни. За більш детальною інформацією звертайтеся до нас за вказаним на сайті телефоном, і ми надамо вам кваліфіковану консультацію, а також надамо грамотну допомогу у виборі покришок для вантажних авто й автобусів.

"Маркет Колесо" - лідер продажів гуми для всіх видів авто на українському ринку.

 

← Предыдущая Следующая →