067 510 40 33
      056 732 3 347

Не смогли дозвониться?
Пн-Вс с 08:00 до 20:00
Ваша корзина: 0 товаров
Ваша корзина: 0 товаров

Чому вигідно працювати з Маркет Колесо?

Спеціалізований інтернет-магазин "Маркет Колесо" - лідер продажів продукції провідних світових виробників в Україні: Keter, Triangle, Toyomoto, GM Rover і т.д. У нашому асортименті представлена величезна кількість позицій, що відрізняються за характеристиками:

  • виду — легковантажні, для спецтехніки, вантажні;

  • сезонністю застосування — літні, зимові, всесезонні;

  • технічними характеристиками та параметрами, а саме — ширина, висота, діаметр, вага, індекс навантаження, індекс швидкості тощо;

  • віссю установки — ведуча, рульова, причіпна.

З нами вигідно працювати не тільки завдяки широкому асортименту моделей, що є в наявності на складі, а й через масу інших причин. З нами кожен покупець підбере для себе оптимальну позицію, що відповідає особистим уподобанням як за ціною, так і за якістю. Завдяки тому, що товари знаходяться на складі в Дніпрі (Дніпропетровську), ви оперативно отримаєте своє замовлення (незалежно від того, чи є ви жителем цього міста, чи потрібно здійснити доставлення в інший регіон країни). Варто зазначити, що завдяки тісній співпраці з провідними перевізниками України ми маємо можливість оперативно доставити посилку в будь-який населений пункт. Така можливість дає змогу вам уникнути тривалого простою автомобіля або спецтехніки, і не відставати з виконання завдань у встановлені терміни.

До всього іншого варто додати, що на весь представлений у каталозі асортимент у нас є гарантія. Це говорить про те, що в разі виявлення будь-якого виробничого браку ми готові розглянути й прийняти рішення щодо повернення або обміну товару. Фактично ви купуєте товар без ризиків, оскільки ми є офіційним дистриб'ютором багатьох закордонних виробників в Україні, націлені на довгострокову співпрацю, тому цінуємо кожного клієнта.

 

← Предыдущая Следующая →