067 510 40 33
      056 732 3 347

Не смогли дозвониться?
Пн-Вс с 08:00 до 20:00
Ваша корзина: 0 товаров
Ваша корзина: 0 товаров

Шини Тріанґл 29,5R25 - для навантажувачів

Ще у 2016 році компанією Aeolus було презентовано прототипи нових вантажних шин, розроблених для рульової та причіпної осі. Випуск і презентація автошин Aeolus на український ринок планувалася у 2017 році. Виробники реалізували задумане, і найближчим часом представлять моделі вантажних шин Aeolus у таких розмірах: 385/55 R22.5, 385/65 R22.5, 435/50 R19.5. Фахівці компанії Aeolus заявляють, що їхня продукція абсолютно відрізняється від представлених раніше світу шин для спеціальної техніки. Завдяки використанню особливого складу гумової суміші та оптимізації протектора, такі покришки мають неймовірну керованість, в рази збільшують зчеплення (незалежно від погодних умов і типу ґрунту), і мають підвищену зносостійкість. За економічність вантажним шинам Aeolus було присвоєно оцінку "В" за європейською системою маркування шин.

Інтернет-магазин "Маркет Колесо" - одна з перших інтернет платформ, що представили українському користувачеві нові вантажні шини Aeolus. Ми постійно стежимо за змінами на ринку вантажної гуми й прагнемо надати максимально широкий асортимент для свого клієнта.

Вантажні шини Aeolus AGC28 - універсальність у всьому 

Ще однією новинкою компанії Aeolus, дата виходу на ринок якої поки що не афішується, стали вантажні шини Aeolus AGC28. Виробник позиціонує модель як універсальне рішення для вантажних і спеціальних автомобілів, а також причепів з можливістю встановлення на будь-яку вісь. Використання особливої конструкції корпусу шин і сучасного протектора дозволяють ефективно працювати машині навіть при максимальних навантаженнях. Слідкуйте за оновленнями каталогу нашого магазину, і ви завжди будете в курсі змін на ринку вантажних шин;

Маркет Колесо — світові новинки вантажних шин для вашої техніки.

← Предыдущая Следующая →