067 510 40 33
      056 732 3 347

Не смогли дозвониться?
Пн-Вс с 08:00 до 20:00
Ваша корзина: 0 товаров
Ваша корзина: 0 товаров

Новинка в нашому магазині - диски Keter

Спеціалізована компанія "Маркет Колесо" представляє вашій увазі новинку на українському ринку — колісні диски Keter. Диск являє собою невід'ємну частину колеса, яка прикриває маточину, і з'єднує її з ободом. З огляду на те, що цей виробник зарекомендував себе з позитивного боку в області виробництва шин, можна передбачити якою якістю будуть володіти диски Keter. Оскільки це надійний виробник, що створює і випускає на роздрібний ринок високоякісні товари за доступними цінами, можна бути впевненим у тому, що диски мають не менш позитивні характеристики.

Асортимент нових дисків Keter

Для споживачів цей виробник пропонує диски, що відрізняються за: шириною, діаметром, вагою. Крім того, в асортименті представлені диски, що відрізняються за типом гальм:

  • дискові — особливістю механізму є наявність обертового диска і супортом двох нерухомих колодок. Гальмування здійснюється завдяки тиску в гальмівних трубках;

  • барабанні — цей вид гальмівної системи складається з колодок і барабана, що обертається. Гальмування здійснюється завдяки притисненню гальмівних колодок до барабана.

Для більш детального ознайомлення з новинками нашого магазину переходьте в каталог на відповідні сторінки. Зручний інтерфейс сайту і зрозуміла пошукова система допоможуть вам швидко знайти даний товар і ознайомитися з його технічними характеристиками. З усіх питань, які вас цікавлять, звертайтеся до нас за вказаним телефоном. Ми надамо вам повну інформацію про товар і способи його придбання.

 

"Маркет Колесо" - ми перші, хто пропонує новинки продукції провідних світових виробників, комплектуючих для авто.

← Предыдущая Следующая →