067 510 40 33
      056 732 3 347

Не смогли дозвониться?
Пн-Вс с 08:00 до 20:00
Ваша корзина: 0 товаров
Ваша корзина: 0 товаров

"Бомба" - причіпні шини Triangle 385/65

Один з провідних китайських виробників вантажних шин представляє вашій увазі причіпні шини в розмірі 385/65 R22.5. Варто зазначити, що в Україні сьогодні шини цього виробника відомі доволі добре, тому вони мають величезну популярність і попит у наших співвітчизників. Це зумовлено тим, що китайські шини забезпечують бездоганне зчеплення з дорожнім покриттям. Крім того, доступна ціна відіграє вельми значущу роль під час вибору покришок для техніки. Варто зазначити, що вартість жодним чином не позначається на якості продукту, що випускається, навпаки, виробник прагне вдосконалити гуму, займається розробкою нових, поліпшених складів гумової суміші та будови самої покришки. В результаті сьогодні ми маємо можливість оснастити техніку якісними причіпними шинами, купуючи їх за розумною ціною.

Особливості вибору шин Triangle 385/65 R22.5

Спеціалізований інтернет магазин "Маркет Колесо" представляє вашій увазі шини для причіпної осі провідного китайського виробника, які мають такі характеристики:

  • призначені для всесезонного використання;

  • ширина 380;

  • висота 65;

  • діаметр 22.5;

  • 20 шарів;

  • індекс навантаження 160 (4500 кг.);

  • індекс швидкості 100 км./год.

Вироби даного виробника характеризуються відмінними показниками зносостійкості і довговічності. Малюнок протектора розроблений особливим чином, як наслідок покришки більш стійкі до проколів, крім того вони забезпечують бездоганне зчеплення з будь-якою поверхнею. Для отримання більш детальної інформації про продукт рекомендуємо звернутися до нас за вказаним телефоном на сайті.

"Маркет Колесо" - якісні китайські причіпні шини за доступними цінами.

 

← Предыдущая Следующая →