067 510 40 33
      056 732 3 347

Не смогли дозвониться?
Пн-Вс с 08:00 до 20:00
Ваша корзина: 0 товаров
Ваша корзина: 0 товаров

Вантажні шини Тріангл для автобусів - якісна резина за доступною ціною

 Вантажні шини китайського виробника Triangle - відмінний вибір для автобусів, фур і вантажних транспортних засобів. Вони створені для тривалих перевезень на магістральних і регіональних трасах і характеризуються довговічністю і підвищеною витривалістю. Крім того, гума цього бренду відрізняється хорошими тягово-зчіпними показниками, простою керованістю, а також стійкістю до зношування.

Особливості вантажних шин Triangle для автобусів

Спеціальна гума цього бренду насамперед вирізняється глибоким малюнком протектора. Він складається з цілої низки окремих блоків всіляких форм і вигинів. Унікальна конструкція дозволяє істотно збільшити пляму контакту, завдяки чому шини забезпечують зручне гальмування і відмінну стійкість на різних типах дорожнього полотна.

Ще один плюс покришок для автобусів Тріангл - висока здатність до самоочищення. Шини цього бренду мають унікальну дренажну систему, яка складається з великої кількості глибоких поперечних і поздовжніх заглиблень. Це своєю чергою гарантує максимально швидке і просте відведення бруду і води з-під робочої зони.

Грузові шини для автобусів Triangle володіють посиленим, міцним каркасом, завдяки якому досягається висока стійкість до механічних пошкоджень та деформацій, а знижений опір коченню дає змогу відчутно знизити витрату палива під час подорожі..

До основних переваг цих покришок можна віднести:

хороше зчеплення з дорожнім покриттям,

високий показник вантажопідйомності,

підвищений термін експлуатації (завдяки високій зносостійкості),

короткий гальмівний шлях,

економічність,

стійкість до аквапланування.

Саме тому ці вироби мають великий попит у багатьох країнах.

Вантажні шини Triangle - висока якість за прийнятною ціною

Виробництвом покришок компанія займається з 1976 року і за понад 40 років плідної роботи вона досягла високих результатів у шинній промисловості. 20% асортименту Тріангл — це вантажна гума для автобусів, спецтехніки та вантажівок. Займаючись створенням нових моделей шин, фахівці бренду багаторазово вдосконалювали рецептуру покришок, що дало змогу отримати суміші з відмінними експлуатаційними характеристиками. Нині компанія має 10 патентів на винаходи й продовжує експериментувати зі складами.

Якість вантажної гуми Тріангл підтверджено численними тестуваннями та сертифікатами як державного, так і міжнародного рівня. Щороку компанія бере активну участь у дрифт-тестах і конкурсах міжнародного рівня, які організовують автобренди зі світовим ім'ям: Suzuki, Nissan, Bell, Volvo.

Маневреність і комфортабельність, відмінне співвідношення якості та вартості, використання тільки високоякісних інгредієнтів та передових технологій під час виробництва вантажних шин Тріангл для автобусів>дозволяють їм посідати лідируючі місця серед провідних європейських брендів.

Усі покришки Тріангл мають сертифікати, які підтверджують бездоганну якість і довговічність продукції. Компанія пропонує варіанти різних розмірів. Крім того, можна купити покришки відповідно до осі, для якої їх обирають. Так, існують різні рішення для задньої осі, причіпної, а також ведучої. Вони відрізняються між собою малюнком протектора і складом суміші, адже навантаження на різні осі різне.

Обираючи покришки для автобуса Triangle, важливо враховувати завантаженість транспортного засобу, максимальну швидкість руху, а також розміри дисків.

Гума Тріангл — ідеальний вибір для автобусів місцевого та міжміського призначення.

 

← Предыдущая Следующая →