067 510 40 33
      056 732 3 347

Не смогли дозвониться?
Пн-Вс с 08:00 до 20:00
Ваша корзина: 0 товаров
Ваша корзина: 0 товаров

Всі типорозміри в діаметрі R22.5

Шини в діаметрі R22.5 найчастіше встановлюють на вантажні машини та автобуси. R22.5 - розшифровується як радіальна конструкція шини і 22.5 дюймовий монтажний діаметр обода (іноді діаметр обода вимірюється в сантиметрах).

Серед виробників, що випускають гуму в діаметрі R22.5: Aeolus, Aufine, Benton, Gm rover, Keter, Linglong, Satoya, Toyomoto, Transking, Triangle. Кожен з перерахованих виробників присвоїв покришкам своє найменування, що містить коротку інформацію про особливості гуми. Вони можуть бути призначені як для літнього (зимового), так і всесезонного використання, їх можна встановлювати на різні типи осей (ведучу, рульову, причіпну тощо) і мати абсолютно різні протектори. При цьому всі вантажні шини R22.5 строго класифікуються за типорозмірами - умовним позначенням розміру шин. Розміри спеціальних шин позначаються:

  • зовнішнім діаметром (D) - протяжність від одного краю шини до іншого з урахуванням маркування, оздоблення або захисних поясів, що виступає, в ненавантаженому стані;
  • шириною профілю (B) - дистанція між зовнішніми боковинами, вимірювана в накачаному стані і виражена в міліметрах;
  • посадковим діаметром (d) - місце для посадки на диск;
  • висотою профілю (H) - відсоткова величина висоти шини у співвідношенні до її ширини (якщо показник менший за 50%, така гума вважається низькопрофільною).  

Серед найбільш популярних типорозмірів у діаметрі R22.5:

Крім типорозміру на боковині шини може бути розміщене додаткове маркування, що містить основні характеристики, які свідчать про короткі особливості та сезонну спеціалізацію гуми.

В інтернет магазині Маркет Колесо понад 50 моделей вантажних шин в діаметрі R22.5, серед яких ви швидко зможете підібрати необхідний типорозмір, сезонність і застосовність. Наші фахівці готові озвучити всі плюси і мінуси гуми R22.5 і забезпечити кожному нашому клієнту індивідуальний підбір оптимальної моделі шин для техніки;

Маркет Колесо - перевірена вантажна гума R 22.5 для великих і малих вантажівок.

← Предыдущая Следующая →