067 510 40 33
      056 732 3 347

Не смогли дозвониться?
Пн-Вс с 08:00 до 20:00
Ваша корзина: 0 товаров
Ваша корзина: 0 товаров

Скоро в Україні - шини FullRun

У пошуках оптимального співвідношення між ціною та якістю чудовим виходом стане купівля шин FullRun. Ця компанія щорічно випускає понад 5 мільйонів якісних покришок для легкового і легковантажного транспорту, позашляховиків і вантажівок. На українському ринку цей китайський бренд з'явився зовсім недавно, але вже встиг зарекомендувати себе як надійний виробник гуми в бюджетному ціновому сегменті. Країна виробник шин FullRun - Китай, але при цьому вони вирізняються високими експлуатаційними характеристиками та надійністю.

Відмінна риса покришок цього бренду — правильна геометрія протекторної зони. Завдяки цьому досягається відмінна маневровість і прохідність автомобіля. Зверху гума має ламелі різної форми. Вони гарантують відмінне зчеплення з дорожнім полотном, підвищують стійкість авто, а також його керованість. Спеціально розроблений малюнок дає змогу з легкістю виводити воду і бруд із зони контакту, таким чином перешкоджаючи акваплануванню.

Особливості вантажних шин FullRun

У виробництві покришок цього бренду використовується якісна гумова суміш, що гарантує високу зносостійкість, міцність і довгий термін служби, а застосування високотехнологічного обладнання дає змогу знизити витрату палива.

Завдяки численним дослідженням і доопрацюванням гума FullRun характеризується низьким показником опору качанню, а також відмінними паливо заощаджувальними властивостями.

В асортименті бренду можна відшукати як покришки для легкових авто, так і високоякісні вантажні шини. Крім того, всі вироби діляться на:

  • літні,
  • зимові,
  • універсальні.

Зимові шини FullRun відрізняються еластичністю і м'якістю. Вони відмінно витримують навіть найсильніші морози й забезпечують хороше зчеплення з дорожнім покриттям. Літні варіанти характеризуються більш жорсткою конструкцією, що дозволяє зберегти хорошу керованість на гарячому асфальті.

FullRun - висока якість за розумну ціну

Попри те, що компанія була створена у 2013 році, всього за 4 роки вона увійшла в десятку лідерів з виробництва шин для пасажирського і вантажного транспорту. Сьогодні існує понад 40 типів виробів для вантажних і легкових транспортних засобів, що дає змогу легко підібрати найбільш відповідне рішення залежно від типу автомобіля та умов експлуатації.

Схема гуми FullRun складається з класичних і конструкційних елементів. Безперервні плечові ребра забезпечують підвищену стійкість до зношування, а ребра на периферії з щілиноподібними насічками гарантують чудове зчеплення з дорожнім полотном у плямі контакту.

Головна особливість покришок цього китайського бренду — їх можна встановлювати на різні осі. Крім того, всі моделі FullRun, не залежно від сезонності, характеризуються:

  • високими показниками розгону і гальмування,
  • відмінною курсовою стійкістю,
  • хорошими тяговими характеристиками,
  • стабільністю руху,
  • керованістю навіть у складних погодних умовах.

Завдяки застосуванню спеціальних добавок у рецептурі, використанню посиленого каркаса і боковин, виробнику вдалося забезпечити гумі, що випускається, хорошу міцність, а також стійкість до зносу і механічних пошкоджень.

Гума гарантує безпеку й комфорт під час поїздки та дає змогу транспортному засобу плавно долати перешкоди й нерівності, зменшувати шуми й поглинати вібрацію, про що свідчать позитивні відгуки про шини FullRun, про що свідчать позитивні відгуки про шини FullRun відгуки про шини FullRun.

 

← Предыдущая Следующая →