067 510 40 33
      056 732 3 347

Не смогли дозвониться?
Пн-Вс с 08:00 до 20:00
Ваша корзина: 0 товаров
Ваша корзина: 0 товаров

Шини R22.5 - завжди в наявності

R22.5 - перевірені шини для вантажних автомобілів. Модельний ряд складається з великої кількості різновидів покришок. Придбати потрібну шину в короткий термін можна в інтернет-магазині "Маркет Колесо".

Основні переваги шин R22.5

  1. Якісне виготовлення. Виробник застосовує новітні технології в процесі виготовлення покришок. Саме тому шини відповідають основним вимогам сучасного водія. Ключовою такою вимогою, природно, є безпека.

  2. Довговічність. У складі шин R22.5 знаходиться якісна гума, а також перевірені обробні матеріали. Це надає можливість використовувати машину за не найсприятливіших умов.

  3. Доступна ціна. Дана модель досить швидко поширилася серед покупців саме завдяки прийнятній вартості. До того ж це ніяк не позначилося на найголовнішому — якості покришок.

  4. Підтримка специфіки вантажної машини. Ці колеса розраховані на роботу не тільки з важкою, а з багатотонною технікою. R22.5 стійкі до доволі серйозних ушкоджень і проколів, у зв'язку з чим машини можуть використовуватися в будівництві, під час розроблення кар'єрів, риття траншей тощо.

Чому ці шини варто купувати в "Маркет-Колесо"?

Як правило, купівля подібних товарів має терміновий характер, тому вкрай важливо мати контакти перевіреного продавця. Фахівці "Маркет-Колесо" готові запропонувати таке:

  • своєчасну і швидку доставку;

  • професійну консультацію щодо вибору товарів;

  • продаж шин від виключно перевірених виробників.

R22.5 - функціональні моделі, перевірені часом. Інтернет-магазин "Маркет Колесо" пропонує найкращі умови для їх придбання.

 

← Предыдущая Следующая →