067 510 40 33
      056 732 3 347

Не смогли дозвониться?
Пн-Вс с 08:00 до 20:00
Ваша корзина: 0 товаров
Ваша корзина: 0 товаров

Шини на провідну вісь у розмірі 22.5

Новинка — в інтернет-магазині "Маркет Колесо" з'явилися нові вантажні шини виробника Keter KTHD1. Даний виробник випускає надійні шини, а кожна одиниця товару ще на етапі виробництва проходить велику кількість перевірок і тестів на відповідність якості з встановленими нормами. Шини для ведучої осі призначені для установки на приводну вісь транспортного засобу. На відміну від універсальних, R 22.5 кермові шини дещо збільшені в діаметрі.

Особливості вибору шин R 22.5 на ведучу вісь

Вибір провідної гуми здійснюється на підставі багатьох факторів. Перш за все слід визначити які подальші умови експлуатації її очікують: буде це їзда в регіони країни, по міжмісту або в межах вашого населеного пункту. Важливим фактором при виборі є дорожнє покриття, по якому найбільшу кількість часу буде пересуватися транспортний засіб. Нові якісні шини на провідну вісь Keter KTHD 1 R 22.5 ексклюзивно представлені в інтернет-магазині "Маркет Колесо". Їх відмітною особливістю є:

  • всесезонність;

  • підходить для вантажних автомобілів з високою продуктивністю;

  • зниження опору коченню забезпечує більш економічну витрату палива;

  • протектор має особливий малюнок, забезпечуючи техніку найкращим зчепленням з дорожньою поверхнею за будь-яких погодних умов;

  • виготовлення з якісних і зносостійких матеріалів (гумові суміші та перевірені обробні матеріали).

Більш детально ознайомитися з новою моделлю шин виробника Кетер і з її технічними характеристиками ви можете, перейшовши сайтом у категорію "новинки". Про те, як замовити та придбати товар ми з радістю вам розповімо в індивідуальному порядку, тому звертайтеся до нас за вказаним телефоном.

 

← Предыдущая Следующая →