067 510 40 33
      056 732 3 347

Не смогли дозвониться?
Пн-Вс с 08:00 до 20:00
Ваша корзина: 0 товаров
Ваша корзина: 0 товаров

Шини GTK: для сільгосптехніки та спеціальних машин

Покришки GTK виготовляються на заводі Ozka Lastik (Туреччина). Ozka (Озка) є лідером у Турецькій Республіці з виробництва спеціальних і сільськогосподарських шин. Підприємство засноване в 1994 році. У період з 1994-2004 рр. основним видом діяльності компанії було відновлення та ремонт шин для вантажних автомобілів. У 2004 р. завдяки залученню інвестицій і ретельно продуманій стратегії розвитку, підприємство розпочало виробництво шин на новому заводі.

Впровадження найпрогресивніших та інноваційних технологій дало змогу вивести на ринок недорогі сільськогосподарські шини GTK з чудовими експлуатаційними характеристиками. Внаслідок оптимального балансу ціни та якості продукція бренду стала стрімко завойовувати популярність серед споживачів у багатьох країнах світу. Це позначилося на збільшенні обсягів виробництва і розширенню асортименту. Наразі в модельний ряд входять шини для індустріальної, військової, сільськогосподарської та інших видів спецтехніки.

Підприємство шинної індустрії, Ozka Lastik, приділяє велику увагу екологічності своєї гумової суміші та природоохоронним заходам. На фабриці застосовуються технології, що підвищують екологічну чистоту виробництва. Здійснюється переробка шин, що відслужили термін, які компанія приймає у своїх покупців. Ведеться розробка більш досконалих гумових компаундів, з яких виготовляється гума з низьким опором коченню. Шляхом цього, як відомо, зменшується споживання палива і кількість шкідливих викидів в атмосферу.

С/г шини GTK вирізняються високою якістю, і відповідають вимогам міжнародних стандартів TSE, ETRTO, ECE. Завдяки контролю кожного етапу виробництва за системами ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 та ISO 27001, на ринки виходять тільки якісні та надійні шини. Особлива увага при розробці нових продуктів приділяється випробуванням. Тестування - це важливий етап, що передує їх запуску в масове виробництво. Щоб домогтися рівня їздових і технічних властивостей шини, випробування проводять у польових умовах, на різних видах поверхонь у реальних погодних умовах.

Усі спецшини GTK вирізняються надійністю, витривалістю та продуктивністю. У нашому інтернет-магазині представлені такі типорозміри покришок турецького бренду: 17.5L-24, 15.5-25, 16.9-28, 16.0/70-20, 16.9-24, 15.5/80-24, 16.9-30, 18.4-26, 12.5/80-18. Покришки мають міцні внутрішні конструкції, що гарантують стійкість до динамічних навантажень, механічного впливу, ударів і деформацій. Під час виробництва каркасів і бортових кілець використовують високоміцні корди й арамідні волокна. Малюнки протекторів розробляються з урахуванням умов експлуатації різних видів техніки. Тому на піску, асфальтованих і ґрунтових дорогах або на кам'янистій місцевості, глині, мокрому снігу - шини забезпечують чудове зчеплення та потужну тягу, безпечне гальмування. Гума бренду GTK - це найкращий та економічно вигідний вибір для індустріальної та сільськогосподарської техніки, оскільки забезпечать її відмінну роботу, зменшивши витрати на паливо та нададуть більший робочий ресурс.

← Предыдущая Следующая →