067 510 40 33
      056 732 3 347

Не смогли дозвониться?
Пн-Вс с 08:00 до 20:00
Ваша корзина: 0 товаров
Ваша корзина: 0 товаров

Шини Тріангл - розширений асортимент для всіх осей застосування

Спеціалізований інтернет-магазин "Маркет Колесо" оновив асортимент шини "Тріангл" провідного китайського виробника, і тепер у споживачів є можливість підібрати відповідний варіант покришок для будь-якого транспорту, незалежно від осі застосування. Вже понад сорок років компанія "Тріангл" є лідером в даній промисловості, а вироблений товар регулярно доводить високий рівень виробництва шляхом якості випущених покришок. Сьогодні дана компанія входить до тридцятки найбільших європейських брендів, використовуючи при виробництві голландське обладнання та високоякісні природні матеріали.

Різновиди шин Тріангл

З огляду на властивості покришок, їх найчастіше купують для дорожньої, будівельної, промислової та сільськогосподарської техніки. Це обумовлено тим що машинам, які піддаються щоденній інтенсивній експлуатації, вкрай необхідно забезпечити максимальне зчеплення з будь-яким дорожнім покриттям. Саме тому ринок цих товарів має величезний вибір моделей, що відрізняються різновидом малюнка протектора, типорозмірами, конструкційними особливостями, технологією виготовлення і використанням різних складів сумішей матеріалів (що важливо знати при виборі зимових або літніх шин).

Ми пропонуємо такі різновиди шин "Тріангл":

  • Суцільнолиті. Їх еластичність наближена до пневматичних, а зносостійкість і витримка будь-яких механічних впливів роблять їх незамінними в різних галузях промислової діяльності. Основний матеріал для виготовлення шин - це вулкан, який має унікальні властивості — еластичність гуми й міцність пластику. Крім того, він досить стійкий до впливу як лужних, так і кислотних речовин, абсолютно не піддається відшаруванню, і має низький рівень шуму;
  • Пневматичні. Можуть бути як камерними, так і безкамерними. Найефективнішого використання можна досягти, використовуючи ці шини на хороших і якісних дорожніх покриттях, де ризик проколу зведений до нуля (відсутнє скло, цвяхи та інші колото-ріжучі елементи). Основною перевагою вибору пневматичних шин вважається відносно невисока вартість виробу, при цьому вони мають дещо скорочений ресурс використання, що важливо враховувати під час вибору покришок для спецтехніки.

Шини "Тріангл" з поліпшеними характеристиками в інтернет-магазині "Маркет Колесо"

У спеціалізованому інтернет-магазині "Маркет Колесо" є в наявності моделі на всі осі застосування (рульова, причіпна, тягова). Крім того, останні розробки виробників випускають покришки з поліпшеним малюнком протектора, що дає змогу транспортному засобу стійкіше тримати зчеплення з дорогою, демонструючи при цьому поліпшену маневровість. Малюнок протектора забезпечує надійне водовідведення, а шина гарантує рівномірний розподіл навантаження спецтехніки. Ми співпрацюємо виключно з офіційними заводами з виробництва гуми, тому наші клієнти отримують оригінальний, якісний, а головне — сертифікований товар.

"Маркет Колесо" - немає страху перед мокрою, зледенілою і засніженою дорогою з шинами "Тріангл".

← Предыдущая Следующая →