067 510 40 33
      056 732 3 347

Не смогли дозвониться?
Пн-Вс с 08:00 до 20:00
Ваша корзина: 0 товаров
Ваша корзина: 0 товаров

Розширили асортимент шин у розмірі R20

Вантажні шини R20 - одні з найпопулярніших і найпопулярніших варіантів для автобусів, вантажівок і спецтехніки. Це обумовлено тим, що більшість вантажних транспортних засобів оснащується колесами такого діаметру. Ми розширили асортимент шин у розмірі R20, тому власники авто зможуть підібрати найбільш підходящі рішення залежно від умов експлуатації.

Китайські покришки в розмірі R20 випускаються на сучасному обладнанні з використанням передових технологій. Завдяки цьому вони відповідають усім вимогам безпеки та якості, які пред'являють до гуми даного типорозміру.

Особливості вантажних шин R20

При виготовленні вантажних шин R20 виробники застосовують спеціальний склад гуми, тому вони легко витримують підвищене навантаження і зовнішні впливи. Крім того, кожен виріб проходить випробування на міцність, надійність і прохідність. Більшість моделей є всесезонними. Вони добре переносять і низькі, і високі температури, при цьому зберігаючи високі якісні та експлуатаційні параметри.

Сучасні вантажні покришки R20 підходять для пересування різними типами дорожнього полотна - з гравію або асфальту і навіть по ґрунтовці. Крім того, ці вироби можна сміливо використовувати на дорогах зі змішаним покриттям, а також в умовах бездоріжжя.

Переваги вантажних покришок R20

Гума цього типу вирізняється низькою теплопровідністю, тому під час руху вона практично не нагрівається, що дає змогу продовжити термін експлуатації. Крім того, до переваг покришок даного типорозміру можна віднести:

  • стійкість до ударних навантажень і механічних пошкоджень, зокрема порізів і проколів, які можливі на складних ділянках дороги,
  • низький опір коченню, що дасть змогу зменшити витрату палива,
  • стійкість до ударних навантажень і деформацій при підвищеному тиску,
  • хороше зчеплення з сухим і мокрим дорожнім покриттям,
  • висока стійкість навіть на великих швидкостях,
  • довгий термін експлуатації.

Основні види гуми в типорозмірі R20

Завдяки високим експлуатаційним характеристикам покришки цього типу використовуються як під час вантажоперевезень на тривалі відстані, так і в міських перевезеннях. Вони характеризуються надійністю і безпекою.

Залежно від того, на яку вісь розрахована гума, виділяють такі типи покришок у типорозмірі R20:

  • кермові (відрізняються наявністю спеціальних поздовжніх канавок, які забезпечують безшумність пересування),
  • провідні (характеризуються відмінним зчепленням з дорожнім полотном, завдяки чому досягається швидкий розгін і гальмування, що особливо важливо в екстремальних умовах),
  • універсальні (їх можна використовувати на різних типах осей).

Вибираючи відповідні шини важливо враховувати малюнок протектора, швидкісні характеристики транспортного засобу, рівень завантаження, а також умови експлуатації. Грамотно підібрана гума дасть змогу забезпечити комфорт і безпеку перевезень на довгий термін.

← Предыдущая Следующая →