067 510 40 33
      056 732 3 347

Не смогли дозвониться?
Пн-Вс с 08:00 до 20:00
Ваша корзина: 0 товаров
Ваша корзина: 0 товаров

Розширили асортимент шин у розмірі 315 80

Спеціалізований інтернет "Маркет Колесо" прагне бути кращим у своїй галузі, тому для своїх покупців на постійній основі розширює асортимент продукції. Наразі ми розширили вибір шин в розмірі 315/80. З огляду на широкий попит на покришки в представленому розмірі ми вважаємо, що вибір повинен бути відповідним. Сьогодні в нашому каталозі ви знайдете шини в цьому розмірі провідних світових виробників: Benton, GM Rover. Keter, Toyomoto, Triangle, Powertrac, Fullrun. Використовуючи зручну пошукову систему сайту і відсортувавши продукцію за допомогою фільтрів ви зможете швидко і без труднощів знайти:

  • провідні шини — протектор цих виробів вирізняється доволі грубими блоками, оскільки завдання шин полягає в тому, щоб зрушити з місця і зупинити великовагову техніку;

  • кермові — характеризуються особливою конструкцією, яка забезпечує вантажний автомобіль чіткими кермовими реакціями;

  • універсальні — для багатьох автовласників це економічно виправдане рішення, оскільки спершу можна встановити шину на рульову вісь, а після деякого періоду використання переставити на вісь вільного кочення.

За типом малюнка багато професіоналів без проблем розрізняють призначення шин, і їхню приналежність до тих чи інших умов експлуатації: шосейні, будівельні, позашляхові, кар'єрні тощо. Якщо вам важко зробити вибір самостійно — ми готові надати професійну допомогу в підборі шин даного розміру. Звернувшись до нас ви завжди будете в курсі надходжень інтернет-магазину і новинок ринку. Зверніть увагу, що шини в розмірі 315 80 можуть бути доставлені в будь-який регіон України за допомогою перевіреної служби доставки. Ваша покупка буде доставлена в максимально короткий термін, що дасть змогу уникнути тривалого простою і пов'язаних з цим збитків.

"Маркет Колесо" - це висока якість плюс максимально доступні ціни.

 

← Предыдущая Следующая →