067 510 40 33
      056 732 3 347

Не смогли дозвониться?
Пн-Вс с 08:00 до 20:00
Ваша корзина: 0 товаров
Ваша корзина: 0 товаров

Первинна комплектація шин Triangle

Свою історію завод і шини Triangle беруть з далекого 1976 року, коли було відкрито головний офіс у місті Вейхай. Відтоді, і до сьогоднішнього дня, цей виробник посідає лідируючу позицію з виробництва шин у Китаї та є одним з найбільших у світі.

Triangle також перебуває на 4-ій позиції серед світових виробників шин КГШ (великогабаритних шин). У вересні 2016 року, компанія отримує лістинг на Шанхайській фондовій біржі.

Новітні технології промислового виробництва підкріплені інноваційним управлінням наявного та нового обладнання, а також потужностей. Зелене, чисте, економічне та безпечне виробництво: системи сонячних батарей і рециркуляції води, вдосконалені автоматичні верстати Exxium від VMI, модернізована технологія холодного змішування, виробнича лінія на основі єдиної системи ІТ та інтелектуальних рішень, автоматизований склад.

З огляду на вище сказане і свою історію, технології, шинами Triangle почали цікавитися відомі виробники техніки для подальшої співпраці та первинної комплектації. Так Triangle став ОЕМ-виробником (originalequipmentmanufacturer) для такої техніки: Caterpillar, Volvo, Hyundai, Komatsu, Liebherr, Hitachi, Terex, Doosan.

← Предыдущая Следующая →