067 510 40 33
      056 732 3 347

Не смогли дозвониться?
Пн-Вс с 08:00 до 20:00
Ваша корзина: 0 товаров
Ваша корзина: 0 товаров

Вантажні шини китайського виробництва - всі за і проти

У багатьох наших співвітчизників склалася думка, що всі товари, вироблені в Китаї, вирізняються досить низькою якістю і коротким терміном експлуатації. Особливо пильно спостерігають за продукцією з Китаю автолюбителі, які намагаються ретельно підбирати гуму для вантажівок. З огляду на те, що гума відповідає за рух транспортного засобу, його зчеплення з дорожнім покриттям, керування вантажівкою, стійкість на дорозі тощо, до неї висувають більш жорсткі вимоги.

Зроблено в Китаї

Сьогодні китайське виробництво перебуває на тому рівні, коли властивості гуми ретельно вивчаються. Це говорить про те, що найближчим часом цілком можливо, що виробники з Китаю багато в чому перевершать провідні світові бренди (як за якістю, так і за вартістю готових виробів). Наразі в цій країні розташована велика кількість організацій, що спеціалізуються в галузі виготовлення вантажних шин (близько 500 організацій). Навіть чимало відомих світових брендів перевели виробництво своїх шин у Піднебесну, оскільки податки, персонал і матеріали обходяться в рази дешевше. Саме тому не варто говорити про китайські шини, як про вироби другого сорту. Навпаки, вони характеризуються високою якістю, зносостійкістю, відмінним зчепленням з дорожнім покриттям і доступною ціною. Асортимент шин китайського виробництва настільки великий, що сьогодні основну частку вітчизняного ринку займають саме ці позиції. Кожен автовласник має можливість вибрати найбільш відповідні вироби як за типорозміром, так і за вартістю товару.

Усі "за" і "проти"

Якість шин закордонного виробництва сьогодні перебуває на високому рівні, при цьому показники регулярно поліпшуються. Однак, як і в категоріях будь-яких інших товарів є свої плюси й мінуси. До плюсів можна віднести здатність збереження еластичності за низьких температур, економія палива, зниження показників вільного кочення, підвищена зносостійкість. Серед мінусів автовласники відзначають перевищення шумового порога (виключно на швидкій швидкості).

 

← Предыдущая Следующая →