067 510 40 33
      056 732 3 347

Не смогли дозвониться?
Пн-Вс с 08:00 до 20:00
Ваша корзина: 0 товаров
Ваша корзина: 0 товаров

Вантажні шини Aufine - відмінна якість за доступною ціною

Історія всесвітньо відомого виробника бере свій початок ще з 1989 року. Саме тоді почали випускати шини Aufine, які сьогодні успішно використовуються більш ніж у 120 країнах світу. Наразі Ауфайн — це один з найбільших китайських виробників, а вантажні шини вирізняються особливою міцністю, зносостійкістю і маневровністю автотранспорту, тому мають популярність серед водіїв різних країн світу. Інтернет-магазин "Маркет Колесо" пропонує широкий асортимент покришок даного виробника. У нашому каталозі представлені моделі, призначення яких установка на провідну, рульову і причіпну вісь. Завдяки цьому ви зможете підібрати найбільш відповідний варіант і купити вантажні шини Aufine для вашого вантажного автомобіля або промислової техніки. Компетентні фахівці нашої компанії нададуть вам розгорнуту інформацію про пропонований товар, а також допоможуть підібрати необхідну модель з відповідним типорозміром. Компанія "Маркет Колесо" пропонує економічно вигідний варіант купівлі гуми, оскільки є офіційним постачальником цього товару в Україні. Підтвердженням якості виробленого товару доводить успішне проходження всіх перевірок і наявність сертифікатів міжнародного зразка (ISO9001, ECE, ДСС, ЛАТУ, НОМ і багато інших).

Відмінні особливості гуми Aufine (Ауфайн)

У власних науково-дослідних лабораторіях регулярно проводяться експерименти та розробки нових і поліпшених формул гумової суміші. Для виготовлення міцного і зносостійкого матеріалу використовують такі компоненти, як:

  • каучук — забезпечує міцність, еластичність, і масу інших не менш важливих властивостей;
  • сірка або органічні пероксиди для вулканізації;
  • фактиси, оливи та інші компоненти для створення якісної та довговічної гуми.

Сучасні технології дозволяють продумувати й розробляти шини Ауфайн за допомогою комп'ютерного моделювання. Всі виробничі процеси повністю автоматизовані, і регулярно перевіряється кожен наступний етап. Завдяки цій системі досягається високий рівень виробництва без наявності браку. Всі випущені покришки демонструють ефективне використання як на сухому асфальті, так і на сипучому бездоріжжі.

Переважними характеристиками цих шин є такі показники:

  • завдяки зниженому опору кочення значно зменшується витрата палива;
  • має особливу стійкість незалежно від дорожнього покриття;
  • має бездоганні тягово-зчіпні властивості;
  • виготовляються з екологічно чистих матеріалів високої якості;
  • завдяки особливій конструкції та малюнку протектора досягаються максимально безпечні умови їзди на будь-якій поверхні;
  • не деформується, знос протектора здійснюється рівномірно, завдяки правильному розподілу навантаження;
  • великий асортимент дає змогу підібрати покришки для певної осі;
  • унікальний малюнок протектора оснащений спеціальними каналами, які здійснюють важливі функції - водовідведення (що виключає появу ефекту аквапланування на мокрому асфальті), самоочищення від ґрунту, хороше зчеплення з дорожнім покриттям.

Надійність шини Aufine, шини Aeolus та інших китайських виробників перевірена численними водіями з усього світу, переконатися в цьому ви можете, читаючи позитивні відгуки споживачів.

"Маркет Колесо" - шини нового покоління для всіх вантажних автомобілів.

← Предыдущая Следующая →