067 510 40 33
      056 732 3 347

Не смогли дозвониться?
Пн-Вс с 08:00 до 20:00
Ваша корзина: 0 товаров
Ваша корзина: 0 товаров

Екологічні шини Triangle

Використання транспортних засобів відповідно до екологічних цінностей сьогодні набирає особливої популярності серед наших співвітчизників і автомобілістів з усього світу. Піклуючись про навколишнє середовище, виробники випускають чистішу техніку: електрокари, автомобілі зі зниженим споживанням палива, завдяки чому істотно скорочуються викиди в атмосферу. Прагнучи всіляко задовольнити запити покупців сьогодні на ринок надходить продукт сучасних розробок і технологічного прогресу: екологічні шини Triangle. Вони являють собою абсолютно безпечний продукт, і мають певні переваги перед звичайною гумою.

У чому полягають особливості екологічних шин Triangle?

Насамперед гума цього виробника вирізняється складом гумової суміші та технологією виробництва. Таким чином істотно поліпшуються важливі аспекти:

  • структура виробу відрізняється, оскільки для його виготовлення використовується інший склад гуми, забезпечуючи таким чином екологічність;

  • опір коченню знижено до 1/5;

  • ці шини відрізняються за вагою й істотно легші за звичайну гуму;

  • протектор має певні особливості й також відрізняється від протектора звичайних шин;

  • завдяки екологічним шинам Тріангл витрата палива знижується від 3 до п'яти відсотків (залежно від швидкості руху).

Попри дорожчу вартість, з екологічними шинами Triangle ви зможете заощаджувати (на витраті палива, на заміні витратних матеріалів і т.д.). Більш детально ознайомитися з вищеописаним виробом ви можете в каталозі інтернет-магазину "Маркет Колесо". У нас представлений широкий асортимент товарів цієї категорії за найдоступнішими цінами. А для отримання докладної інформації про товар звертайтеся до наших фахівців за вказаним телефоном.

"Маркет Колесо" - ми за екологічну безпеку.

 

← Предыдущая Следующая →