067 510 40 33
      056 732 3 347

Не смогли дозвониться?
Пн-Вс с 08:00 до 20:00
Ваша корзина: 0 товаров
Ваша корзина: 0 товаров

Шины по старым ценам

Якщо Ви ще не придбали вантажну гуму, то саме час про це подумати. Зростальний долар не дає можливості спланувати покупки.

Ви можете придбати шини привезені торік в нашому інтернет-магазині Marketkoleso.com.ua, що буде на порядок дешевше, ніж шукати покришки Тріангл з нових поставок.
Давно вже розвіяно міф про неякісну китайську гуму. Шины Тріангл володіють хорошими тяговими й зносостійкими характеристиками, і що найголовніше тепер набагато дешевше аналогів з Європи. Під час вибору шин, не так важливо на ведучу вісь або це на рульову вісь, Європа це чи Китай, головне пам'ятати про те, що у будь-якого виробника є ціла лінійка моделей. Ось, наприклад, у Triangle понад двадцять різних моделей вантажної гуми. Одні моделі шин йдуть під економклас, а інші за своїми характеристиками можна порівняти з провідними брендами.

Шини китайського виробництва Тріангл серйозно і впевнено набирають обертів на українському ринку і займають лідируючі позиції. Все більше власників вантажних авто зупиняють свій вибір саме на цих покришках.
Вам, тільки потрібно вирішити, де купувати гуму від виробника Тріангл - безпосередньо у постачальника, отримавши при цьому гарантію якості, безкоштовну доставку, лояльну систему знижок, або у "перекупників" із сумнівною репутацією. Вирішувати Вам!

← Предыдущая Следующая →