067 510 40 33
      056 732 3 347

Не смогли дозвониться?
Пн-Вс с 08:00 до 20:00
Ваша корзина: 0 товаров
Ваша корзина: 0 товаров

Покращений малюнок на шинах R17.5

Спеціалізований інтернет-магазин Маркет Колесо є прямим постачальником якісних шин для всіх видів транспорту: причепів і напівпричепів, автобусів, мікроавтобусів, вантажних авто. У нас ви можете купити покришки відомих китайських виробників: Benton, GM Rover, Keter, LingLong, Toyomoto, Triangle, Aeolus, Satoya, Aufine. Серед великого асортименту ви можете підібрати для себе шини різних діаметрів — починаючи від R16С і закінчуючи R25. Шини діаметром R17.5 представлені в широкій лінійці типорозмірів від 205/55 до 265/70. Що стосується малюнка протектора всіх перерахованих вище покришок — кожна модель демонструє важливий показник якісного виконання своїх функціональних обов'язків.

Окремо варто відзначити покращений малюнок протектора на вантажних шинах R17. Він має своєрідний дизайн, який, за словами виробника, здатний більш ефективно утримувати зчеплення з сухим дорожнім покриттям, а також легко долає будь-які перешкоди, пов'язані зі сніговим покривом. Залежно від типу малюнка, шина встановлюється на рульову, причіпну або тягову осі. Це зумовлено тим, що сам протектор має унікальну будову з масою окремих секторів, і спеціальні водовідвідні канали. Сектори індивідуально розділені за формою та мають відповідне розташування — від плечової зони до центру протектора. Завдяки цьому автомобіль має змогу успішно працювати як під час розгону (шляхом кромки блоків у плечовій зоні), так і під час здійснення маневрів на дорозі, встеленій сніговим покривом.  

Які переваги можна отримати від поліпшеного малюнка протектора на шинах R 17.5?

Робоча доріжка колеса регулярно стикається з дорожнім покриттям, чи то асфальт, чи то ґрунтова дорога. Сучасні технології та наполеглива робота розробників дають змогу виробляти покришки з посадковим діаметром r17.5 з абсолютно новим і більш вдосконаленим малюнком. За допомогою поліпшеного малюнка на покришці, автомобіль має масу переваг на дорозі:

  • стійкість на будь-якому дорожньому покритті, незалежно від погодних умов — дощ, сніг, грязьова каша тощо;
  • легко видаляє воду з-під коліс завдяки наявності спеціальних водовідвідних канавок;
  • створює найбільшу маневровість для транспорту шляхом надійного зчеплення з дорогою;
  • комфортне керування автотранспортом, без чутного шуму в салоні;
  • сучасні розробки передбачають додавання до гумової суміші натурального каучуку або пом'якшувачів у вигляді кремнієвих сполук, тому колесо в зимовий період часу відмінно зберігає свою еластичність і не дубіє;
  • шини на рульову вісь, як правило, мають спрощений малюнок, оскільки на неї не покладається багатозадачність, і основною функцією поліпшеного малюнка протектора, як і раніше, залишається водовідведення. Але варто зазначити, що саме завдяки малюнку, значно підвищується ефективність експлуатації гуми під час проливних дощів.

Інтернет-магазин Маркет Колесо співпрацює виключно з перевіреними й надійними заводами-виробниками, деякі з яких успішно займаються виробництвом шин понад тридцять років, і постачають свою продукцію в багато закордонних країн. Представлені шини китайських виробників відмінно поєднали в даному модельному ряду високий ступінь керованості, характерні зчіпні властивості, економічність і зносостійкість.

Маркет Колесо —  це шини r17.5 з поліпшеним малюнком протектора — запорука безпеки на дорозі.

← Предыдущая Следующая →