067 510 40 33
      056 732 3 347

Не смогли дозвониться?
Пн-Вс с 08:00 до 20:00
Ваша корзина: 0 товаров
Ваша корзина: 0 товаров

Поповнення асортименту якісними вантажними шинами бренду keter

Інтернет-магазин Маркет Колесо розширює свій асортимент шин.

Тепер на сайті Ви можете знайти вантажні шини KETER.

Компанія KETER - це великий виробник китайських шин. Вони спеціалізуються на виробництві різних шин: легкових, вантажних, спеціальних індустріальних. У виробництві три бренди KETER, INTERTRAC і ECOLAND.

Шини виробництва фірми KETER - це новий високотехнологічний продукт. Технічний відділ компанії бере активну та постійну участь у розробці удосконалення продукції, контролі якості та управління виробничим процесом. Завод Кетер в змозі виробляти різноманітні шини з огляду на особливі потреби та побажання клієнтів;

Уся гума ECOLAND і Keter пройшла сертифікацію за SONCAP, ISO 9001, DOT, INMETRO, ISO/TS16949, CCC, E-mark, GSO/GCC, і NOM.

Цінність компанії — це якість, тому що якісний товар — це життєздатність його на ринку. Всі покришки KETER виробляються на передовому обладнанні, з урахуванням всіх екологічних норм і за сучасними розробками. Гума постійно тестується і проходить систему контролю якості. Вантажні шини компанії Кетер — це сучасний продукт в шинній індустрії, виконаний з урахуванням всіх світових стандартів.

Шини виробництва цієї фірми KETER давно завоювали ринок понад 110 країн. Велика Британія, Іспанія, Казахстан, Узбекистан, Італія, Ізраїль, США, Мексика та інші.

← Предыдущая Следующая →