067 510 40 33
      056 732 3 347

Не смогли дозвониться?
Пн-Вс с 08:00 до 20:00
Ваша корзина: 0 товаров
Ваша корзина: 0 товаров

Triangle Tyre розробив стратегію для розвитку нового бізнесу в США

Triangle Tyre Group Co. Ltd. спільно з латиноамериканським своїм дистриб'ютором Oriente Triangle Latin America Inc., який є
на сьогодні найбільшим постачальником шин у США — відкрили нову компанію Triangle Tire North America L.L.C. (TTNA). Triangle Tyre володіє 70 % акцій нової компанії. Першим етапом роботи буде розробка стратегії просування бренду Triangle і компанії Triangle Tire North America L.L.C. (TTNA) на території Північної Америки, оскільки фірма прагне вперед і зробить усе, щоб стати глобальним брендом у США.
Під час пресконференції Automotive Aftermarket Industry Week у Лас-Вегасі генеральний директор Oriente Triangle Густаво Ліма сказав, що для нього це честь, що китайська фірма Triangle буде партнером на ринку Штатів Америки.
"Це було зроблено тому, що Triangle хоче забезпечити клієнтам якісний і своєчасний доступ до інформації
про наявність тих чи інших розмірів, про проведення тестувань, гарантії та звісно ж про реактивне сервісне обслуговування. Комунікабельність і
миттєвий доступ до інформації все це запорука успішних кроків у розвитку бізнесу", - заявив Густаво Ліма. "Вони хочуть ефективно реалізувати та здійснювати брендинг, що сьогодні є основним напрямком Triangle", - додав він.

 

За даними щорічного рейтингу шинного бізнесу світових виробників шин, Triangle вважається третьою по розміру виробник шин у Китаю та  займає 15-е місце у світі, у 2013 р. продажі склали $ 2,7 млрд.
Найбільший великий вибір вантажних шин Triangle на нашому сайті Маркет Колесо.
Придбати шини від виробника Triangle можна дзвонивши телефоном 096 255 9 255 або зробити замовлення на сайті нашого інтернет-магазину Маркет Колесо.

← Предыдущая Следующая →