067 510 40 33
      056 732 3 347

Не смогли дозвониться?
Пн-Вс с 08:00 до 20:00
Ваша корзина: 0 товаров
Ваша корзина: 0 товаров

На виставці SIA'2014 – автотехсервіс в Києві

Компанія представила свою експозицію шин на виставці SIA'2014 – АвтоТехСервіс, яка проходила з 28 травня по 1 червня в Києві.

SIA’2014 – АвтоТехСервіс – це одна з найбільших міжнародних виставок автосервісу в Україні, яка відбулася в рамках автосалону SIA. З метою тимчасового зниження активності на ринку нових автомобілів і за рекомендацією основних гравців ринку, повноцінна та якісна експозиція нових автомобілів була перенесена на 2015 рік.

У цьому році організатори особливу увагу приділили приверненню бізнес-аудиторії до виставки SIA'2014 – АвтоТехСервіс, зокрема відвідувачам, які мають значні бюджети на закупівлі й шукають регіональних дилерів для брендів і виробників, так звана CIP-програма.

Учасниками виставки стали близько 100 компаній, як вітчизняних, так й закордонних. Наш стенд займав провідну позицію в павільйоні. Як офіційний дистриб'ютор, наша компанія представила шини бренду Triangle, які вже зарекомендували себе на українському ринку. На стенді були представлені легковантажні, вантажні та великогабаритні шини. Основні позиції, які найбільше популярні, були представлені в каталозі. Щоб мати більший вибір шин, відвідувачам запропонували ознайомитися з нашим сайтом marketkoleso.com.ua, де представлений широкий асортимент моделей вантажних шин Triangle. Кожен охочий міг побачити, потримати шини та поставити питання, які цікавлять, бренд-менеджерам торгових марок Triangle, Benton, Toyomoto. Також були представлені шини Benton (виробництво Гонконг) та Toyomoto - це новинки на українському ринку шин. Протягом виставки проходила акція. Слідкуйте за новинами акції на сайті marketkoleso.com.ua.

Компанія була відзначена організаторами виставки дипломом "За активну участь в виставці SIA-АвтоТехСервіс 2014".

← Предыдущая