067 510 40 33
      056 732 3 347

Не смогли дозвониться?
Пн-Вс с 08:00 до 20:00
Ваша корзина: 0 товаров
Ваша корзина: 0 товаров

Великогабаритні шини Triangle - це найкраща гума для Вашої техніки

Уперше китайська фабрика Triangle заявила про себе на весь світ 1976 року. У той час вона була єдиним підприємством, якому дозволялося проводити дослідження на базі державних наукових центрів. Завдяки активним роботам і співпраці зі світовими лідерами індустрії шин, компанії вдалося швидко вивести свою гуму на міжнародний ринок.

Сьогодні покришки цього бренду мають величезний попит у всьому світі. Їх експортують у більш ніж 160 країн. Асортимент представлений переважно радіальними рішеннями, причому близько 80% всіх товарів — це гума для легкових авто, а 20% - для великогабаритних і вантажних транспортних засобів. Компанія пропонує 155 типорозмірів, реалізованих у 50 варіаціях протекторного малюнка, що дає змогу без особливих складнощів підібрати відповідні покришки для різних моделей машин.

Переваги великогабаритних шин Triangle

Покришки цього знаменитого китайського бренду, розроблені для великогабаритної техніки, вирізняються цілою низкою переваг. До основних можна віднести:

  • висока якість гуми, підтверджена міжнародними та державними сертифікатами, а також численними тестами,
  • прийнятна ціна (завдяки використанню сучасного технологічного обладнання, що дає змогу автоматизувати більшість процесів),
  • низька ймовірність браку (цього вдалося досягти завдяки застосуванню сучасного ультразвукового та рентгенівського обладнання для пошуку дефектів),
  • широкий вибір типорозмірів,
  • безпека товарів,
  • відмінні експлуатаційні характеристики покришок.

Висока якість шин Triangle підтверджено багатьма міжнародними сертифікатами: DOT, REACH, I LATU, NMETRO, GCC, SEI, CCC, ECE, ГОСТ, ECE-Noise та GSOLABELING.

Не дивлячись на високі досягнення, компанія не зупиняється в розвитку. Сотні фахівців працюють над розробкою нових гумових сумішей і протекторних малюнків. На цей час виробник шин Triangle має 10 патентів на власні винаходи, а згідно зі щорічним тестуванням бренд посів 14 місце серед виробників шин у Європі. Більшість відгуків про вантажну гуму Triangle тільки позитивні.

Спеціалізована гума для максимально комфортної та безпечної їзди

Компанія пропонує як літні, так і зимові моделі покришок. Кожен з типів має свої особливості та переваги.

Літня гума Triangle забезпечена протектором з цільними ребрами. Останні дають змогу створити безперервну пляму контакту, а також високу курсову стійкість, що особливо важливо під час руху на високих швидкостях. Для забезпечення додаткової стійкості і збільшення зчіпних характеристик на протекторах літніх шин роблять поздовжні канавки для відводу вологи, що накопичилася. Під час досліджень було виявлено, яке розташування канавок і насічок оптимальне для якісного відведення вологи і повільного нагріву шин, що дало змогу істотно збільшити показник зносостійкості.

Зимова гума для великогабаритних транспортних засобів відрізняється агресивними елементами протектора. Це дозволяє досягти хорошого зчеплення з дорожнім полотном навіть на зледенілій трасі. Щоб зберегти еластичність у морозну погоду, виробник включає до складу гуми для зимових покришок спеціальні компоненти.

Бічні покришки великогабаритної гуми Triangle посилені, що підвищує безпеку під час зіткнення з різними перешкодами.

Великогабаритні шини цього бренду стануть чудовим вибором для будь-якого типу спецтехніки, починаючи від навантажувачів, і закінчуючи габаритною будівельною технікою.

← Предыдущая Следующая →